Crema catalana | ||||
Ingredients: 6 ous 1 l de llet 10 cl de nata líquida 10 g de midó 150 g de sucre 1 branca de canyella 1 pell de llimona | Preparació: » Poseu en una olla al foc la llet i la nata líquida, juntament amb una pell de llimona i la branca de canyella; deixeu-la bullir i apagueu el foc de seguida. Després, deixeu-la refredar i coleu-la. » A banda, separeu els rovells de les clares. En una cassola o cassó on fareu la crema, i fora del foc, barregeu els rovells amb el sucre i remeneu-ho molt bé fins que la barreja comenci a tornar-se d’un color més clar. » A part, diluïu el midó amb una mica de llet, afegiu-lo als rovells barrejats amb sucre, remeneu-ho bé i afegiu-hi a poc a poc la llet colada. Poseu-ho a un foc molt suau i, sense parar de remenar, porteu-ho al punt d’ebullició (heu de vigilar que no us arribi a bullir, perquè els ous es tallarien). » Poseu la crema en bols individuals i un cop refredada espolseu-hi sucre per sobre; només us queda cremar-lo amb la pala de cremar ben calenta. | |||
Autor de la recepta: | ||||
|
sábado, 12 de febrero de 2011
Crema catalana
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario